Wandelarrangement

Het Limburgse heuvelland leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten.

Boek je wandelarrangement bij De Molenwei en geniet van het al het goede dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Fietsarrangement

De Molenwei is de perfecte uitvalsbasis en vertrekpunt voor een fietsarrangement door het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburg. Na je fietstocht neem je de tijd om op ons dorpsterras te genieten van hun uitgebreide menukaart.

Zoals bijvoorbeeld Boerenbrood met diverse beleg, hun overheerlijke Maaltijdsalades of een keteltje met Limburgs Zuurvlees. Genieten op en top.

Fietsen zijn te huur bij onze lokale fietsverhuurder Fietsshop-Heuvelland.

Uit winkelen arrangement

Zuid Limburg maar vooral de steden rondom Banholt zijn de plekken om eens lekker gezellig samen te winkelen.

Maastricht met zijn gezellige binnenstad om te schoppen en daarna neer te ploffen op een van de vele buitenterrassen op het Vrijthof.

Als je in Maastricht niet dat mooie jurkje of broek vindt is Luik of Aken zeker een 2e of 3e optie.

Romantisch arrangement

Verras uw geliefde met een romantisch arrangement in de Molenwei en neem lekker de tijd voor elkaar. Wilt u hem of haar verrassen met een bloemetje of taart, wij zorgen ervoor.

U bepaalt de prijs voor uw verrassing, wij bezorgen dit in uw accommodatie. Er zijn zeker nog vele andere verrassingen die u zelf in gedachte heeft. In overleg is dit natuurlijk mogelijk.

Eten en drinken

Tijdens uw verblijf in Banholt is er wel eens een dag van….. vandaag effe niks. Lekker luieren en effe niet koken. In het hele heuvelland vindt U natuurlijk genoeg plekjes om ook daar van te genieten.

De Bresserie in Banholt; U kunt op hun fijne terras of in de sfeervolle brasserie genieten van diverse lunch- en dinergerechten. Maar ook voor een lekkere kop koffie met verse Limburgse vlaai kunt U gerust de tijd nemen. Susan en Jelle de Bres heten U van harte welkom.

Zin in een snelle hap of een uitgebreid ander lekker gerecht? Bij Vakwerk Frituur Banholt worden meerdere Limburgse, Nederlandse en buitenlandse gerechten geserveerd. Om mee te nemen of ter plekke op het terras te nuttigen.

Bent U op zoek naar de 10 beste restaurants rondom Banholt ?

Voor meer informatie kunnen wij U altijd meer advies geven, wij weten tenslotte waar al het lekkers vandaan komt. Of kijk op de evenementenkalender wat er in de buurt wordt georganiseerd.

Online boeken

Boek uw vakantieverblijf bij de Molenwei!